Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını başarılı ve mutlu  bir şekilde  tamamlarken Selçuklu Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi YAMLI tarafından Ümide Güler Atsüren Anaokulu olarak Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcımız ve Değerli Öğretmenlerimize takdir edilen başarı belgeleri için sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan KAYACILAR'a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Haz

5/B sınıfımız yıl sonu mezuniyet programını gerçekleştirdi. 5/B Sınıf öğretmenimiz Ayşe ILGAZ'a, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

5/C Sınıfımız yıl sonu mezuniyet programını gerçekleştirdi. 5/C sınıf öğretmenimiz Dilek Özmen'e, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

5-A Sınıfımız yıl sonu mezuniyet programını gerçekleştirdi. 5-A sınıf öğretmenimiz Derya ARABACILAR'a , öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

4 Yaş Güneş Sınıfımız yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi. Güneş Sınıfı öğretmeni Sıddıka YILMAZ'a, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

3 yaş Pamuk Şekerler sınıfımız hayırseverimiz Güler Atsüren Hanımefendinin katılımıyla yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi. Pamuk Şekerler sınıf öğretmeni Şükran AKSOY'a öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Yıl sonu proje ve atölye sergimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Konya Orman Bölge Müdürlüğü'nden  İşletme Müdür Yardımcısı Mehmet Emin KAYA' yı okulumuza davet ettik. Öğrencilerimizle ormanlarımızın önemi ve orman yangınlarını önleme konusunda bir eğitim gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

KONYA EL ELE PROJESİ KAPSAMINDA AYŞE TÜMER İLKOLU ANASINIFINI, FETHİYE ONSUN İLKOLU ANASINIFINI, ŞERİFE KANAT İLKOLU ANASINIFINI OKULUMUZDA MİSAFİR ETTİK.

ÖĞRENCİLERMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Sandıkta Ne Var ? eTwining projesi öğrencilerimizin ve velilerimizin etkin katılımıyla , keyifli ve öğretici çalışmalar tamamladı.

Kon TV Hayat Var Programının sunucusu Sibel KARACA ile okulumuz atölyelerini, projelerini,etkinliklerini tanıtım amaçlı yapılan program 30.04.2022 tarihinde yayınlanmıştır. Okulumuzun tanıtımı için bize aracılık eden ve yardımcı olan Sibel KARACA ' ya ve Kon TV ailesine teşekkür ediyoruz.

Nis

Türkiye Ulusal Ajansı tarfaından kabul edilen ve Selçuklu Müdürlüğümüzün yürütücüsü, okulumuz Ümide Güler Atsüren Anaokulu 'nun ortağı olduğu "HER ÇOCUK DEĞERLİDİR" isimli Erasmus +KA101 projesi kapsamında öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Funda YORGANCILAR  tarafından Romanya -Köstence haraketliliği yaygınlaştırma sunumu yapıldı.

#TürkiyeUlusalAjansı

#SeyitAliBüyük

#TuranKayacılar

#KonyaMem

#SelçukluİlçeMem

Each Child Is Invaluable 2021

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus Plus projesinin e Twinning projesi olan 'Each Child Is Invaluable 2021' projesinin ortaklarından birisi okulumuz 5/C sınıfı öğretmeni Dilek ÖZMEN 'dir. Projemiz 10 ulusal ve 5 yabancı (İspanya,Polonya,Azerbeycan) ortak ile yürütülmektedir.

Proje dezavantajlı öğrencilerin yenilikçi öğrenme teknikleri ile sınıf içerisinde daha aktif rol oynamasını hedeflemektedir. Proje öğrencilerdeki dezavantajlı yönlerinin avantaja çevrilmesini sağlayan etkinlikler içermektedir. Dikkat ve odaklanma arttırıcı çalışmalar yapılmaktadır. Bu projenin bir diğer önemli dezavantajlı öğrencilerin topluma entegrasyonu sağlamasıdır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğimizde her gün farklı bir etkinlik ve eğlence ile çocuklarımızın mutlu bir hafta geçirmesini istiyoruz.

Nis

Kon TV ' de yayınlanan Hayatta Herşey Var Program yapımcısı-sunucusu Sibel KARACA ile 01.04.2022 tarihinde okulumuz atölyelerini,projelerini,etkinliklerini,tanıtma fırsatı bulduk. Sibel KARACA hanımefendiye Ümide Güler Atsüren ailesi olarak teşekkür ediyoruz.