Selçuklu Ümide Güler Atsüren Anaokulu'na Tasarım Beceri Atölyesi Açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hami Projesi kapsamında, Selçuklu Ümide Güler Atsüren Anaokulunda oluşturulan tasarım beceri atölyesinin açılış töreni gerçekleşti

Özel Deniz Yıldızı Anaokulunun hami olduğu projede anaokulu öğrencilerinin merak, araştırma ve inceleme becerilerini geliştirmek maksadıyla ahşap ve seramik atölyesi açıldı. 2023 Eğitim Vizyonunda da yer aldığı gibi öğrencilerin edindikleri bilgileri daha kalıcı hale getirmeleri ve yaparak/yaşayarak öğrenmelerinin hedeflendiği vurgulandı.

Açılış törenine Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Servet Altuntaş, Okan Tekkalan ve Mustafa Sakarya, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, şube müdürleri, Hayırsever Güler Atsüren, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

bağlantı

Yayın: 09.11.2021 - Güncelleme: 09.11.2021 15:01 - Görüntülenme: 45
Kaynak: http://www.yenikonya.com.tr/guncel/selcuklu_umide_guler_atsuren_anaokuluna_tasarim_beceri_atolyesi_acildi1202315