Nis

23 NİSAN HAFTAMIZIN 4. GÜNÜ ÇILGIN ŞAPKA DEFİLESİNDE ÇILGINCA EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRİLDİ.

Nis

23 Nisan haftası üçüncü günü İlizyon ve bubble show gösterileriyle öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirmeye devam ediyor.

Nis

23 Nisan haftası ikinci günü Kıbrıs Gazisi Mevlüt Gezici Beyi okulumuzda misafir ettik. Mevlüt Bey öğrencilerimiz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz  23 Nisan Pastasını kestiler.

Nis

23 Nisan haftası ilk günü öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı neden kutladığımızı video hikaye ve sohbetlerle öğrendiler ve her sınıfımız kendi bayrağını tasarladı.

Mrt

27 Mart  2 Nisan tarihlerini kapsayan Kütüphaneler Haftası  ile ilgili etkinliklere sınıflarımızda yer vererek sınıflarımızda öğrencilerimizle kütüphaneler ve kitaplarla ilgili sohbetler gerçekleştirdik. Sınıflarımız okulumuzun kütüphanesini gezdiler.  Bazı öğrencilerimiz kendi kitaplarını tasarladılar. Aşina oldukları kütüphanelerle ilgili bilgilerini tazelediler.

Mrt

Tüketim Alışkanlıklarımız isimli e-Twinning projemizin mart ayı çalışmaları yapılmaktadır.

Mrt

4 yaş grubu öğrencilerimiz hayallerindeki meslekleri anlatıyor.

Mrt

Tüketim Alışkanlıklarımız isimli e-Twinnig Projelerimizin şubat ayı çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Tüketim Alışkanlıklarımız isimnli e-Twinnig projemizin ocak ayı çalışmarı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremden dolayı ülke olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bu üzüntümüzün farkında olan çocuklarımıza depremi nasıl anlatacağız?

Ock

Öğrencilerimiz için dolu dolu geçen hem öğrendiğimiz hem eğlendiğimiz bir eğitim öğretim yılının  1. dönemini okulumuz hayırseverlerinden Güler Hanımefendi'nin katılımıyla  bitirmiş bulunmaktayız. Tüm öğrencilerimize velilerimize öğretmenlerimize geçirdiğimiz güzel dönem için teşekkür ediyoruz.

Ock

Veli ve Çocuklarımız için Güvenli İnternet kullanımı nasıl olmalı?