Nis

23 NİSAN HAFTAMIZIN 4. GÜNÜ ÇILGIN ŞAPKA DEFİLESİNDE ÇILGINCA EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRİLDİ.

Nis

23 Nisan haftası üçüncü günü İlizyon ve bubble show gösterileriyle öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirmeye devam ediyor.

Nis

23 Nisan haftası ikinci günü Kıbrıs Gazisi Mevlüt Gezici Beyi okulumuzda misafir ettik. Mevlüt Bey öğrencilerimiz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz  23 Nisan Pastasını kestiler.

Nis

23 Nisan haftası ilk günü öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı neden kutladığımızı video hikaye ve sohbetlerle öğrendiler ve her sınıfımız kendi bayrağını tasarladı.

Mrt

Konya Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından oyanan İki Palyaçonun Yolculuğu isimli oyunla sağlıklı beslenmenin önemi vurgulanmıştır. Çocuklarımız için hem eğitici hem de eğlendirici bir etkinlik olmuştur.

Mrt

27 Mart  2 Nisan tarihlerini kapsayan Kütüphaneler Haftası  ile ilgili etkinliklere sınıflarımızda yer vererek sınıflarımızda öğrencilerimizle kütüphaneler ve kitaplarla ilgili sohbetler gerçekleştirdik. Sınıflarımız okulumuzun kütüphanesini gezdiler.  Bazı öğrencilerimiz kendi kitaplarını tasarladılar. Aşina oldukları kütüphanelerle ilgili bilgilerini tazelediler.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı'na özel etkinliklere yer veriyoruz.

Mrt

Sınıflarımızda çevremizdeki yaşlılardan, onlara nasıl davranmamız gerektiğinden ve nasıl yardımcı olabileceğimizden bahsettik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili öğrencilerimizle sohbet edilerek, çocuklarımızda konuyla ilgili farkındalık oluşturulmuştur.

Mrt

Konya Bilim Merkezine gerçekleşitirdiğimiz gezide öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda coşkuyla kutlandı ve öğrencilerimizde İstiklal Marşı'mız ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili farkındalık oluşturuldu.

Mrt

Tüketim Alışkanlıklarımız isimli e-Twinning projemizin mart ayı çalışmaları yapılmaktadır.

Mrt

4 yaş grubu öğrencilerimiz hayallerindeki meslekleri anlatıyor.