20024-2025 EĞİTİMİ ÖĞRETİM YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

ÖNCELİKLİ OLARAK;

**5 YAŞ GRUBU 2018 (EKİM,KASIM,ARALIK) VE 2019 DOĞUMLU ÖĞRENCİLER,

**4 YAŞ RUBU 2020 DOĞUMLU ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI 16 AĞUSTOS 2024 TARİHİNE KADAR ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.

**3 YAŞ  GRUBUNUN AÇILMA DURUMU 4 VE 5 YAŞ GRUPLARININ KAYITLARINA GÖRE BELLİ OLACAKTIR. AÇILMASI DURUMUNDA  19 AĞUSTOS 2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAYITLARI ALINACAKTIR. 3 YAŞ GRUBUMUZA 2021 (OCAK,ŞUBAT,MART,NİSAN,MAYIS,HAZİRAN,TEMMUZ,AĞUSTOS,EYLÜL) DOĞUMLU ÇOCUKLARIMIZIN KAYITLARI ALINACAKTIR.

**EĞİTİM SAATLERİMİZİN SABAH 09:00 İLE 14:00 ARASINDA OLMASI ÖN GÖRÜLMEKLE BERABER KAYIT SAYISININ 140 ÖĞRENCİDEN FAZLA OLMASI DURUMUNDA SABAHÇI VE ÖĞLENCİ (İKİLİ EĞİTİME) GEÇİLMESİ İHTİMALİ DE VARDIR.

**KAYIT ESNASINDA ÇOCUĞA AİT KİMLİK BELGESİ İLE GELMENİZ ÖNEMLİDİR.

**OKULUMUZDA AYLIK KATKI PAYI 1800 TL. OLARAK  BELİRLENMİŞTİR..

Haz

Mrt

RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ

Mrt

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE  BİRİMİ TARAFINDAN   OKULUMUZDA  YANGIN EĞİTİMİ VE TATBİKATI YAPILDI

Ock

Okulumuzda yürüttüğümüz Eko-Okullar projesi kapsamında Enerji tasarrufu konusu  altında yaşadığmız dünyayı korumak için biz neler yapabiliriz sorusuna cevap arayarak bu dğrultuda etkinlikler gerçekleştirdik. Amacımız çocuklarımızın  sürekli tüketen değil üretmek için çaba harcayan bireyler olmasını sağlamak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek.

Haz

Okulumuz EKO-OKUL Projesi kapsamında Yeşil Bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ödülü almamıza katkı sağlayan öğretmenimiz Müjde Uslu'ya öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz için dolu dolu geçen hem öğrendiğimiz hem eğlendiğimiz bir eğitim öğretim yılının  1. dönemini okulumuz hayırseverlerinden Güler Hanımefendi'nin katılımıyla  bitirmiş bulunmaktayız. Tüm öğrencilerimize velilerimize öğretmenlerimize geçirdiğimiz güzel dönem için teşekkür ediyoruz.

Ock

Veli ve Çocuklarımız için Güvenli İnternet kullanımı nasıl olmalı?