Mrt

Öğretmenimiz Dilek ÖZMEN, Sıddıka YILMAZ ve Canan ÖZLÜOĞLU Each Child is Invaluable projesi Upues 2022 ' de sunum hakkı kazandı.

Psikolojik danışman Tuba KILIÇARSLAN ile resim analizi eğitimi

Mrt

Öğrencilerimiz Ressam Piet Mondrian' ı tanıdılar ve Mondrian'ın tablosundan çalışmalar yaptılar.

Ock

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZIN YARI DÖNEMİNİ DOLU DOLU TAMAMLADIK.KISA BİR MOLA VERDİK :)

Erasmus+K101 ''Her Çocuk Değerlidir'' Projesi kapsamında İspanya'nın Galiçya Bölgesi Ferrol şehrindeki CFR FERROL kurs mekezinde hareketliliğe katılan öğretmenimiz Dilek Özmen okulumuzdaki öğretmenlerimize Erasmus+K101 ''Her Çocuk Değerlidir'' Projesi  kapsamında İspanya Hareketlilik Uygulama slaytını sundu.

HER ÇOCUK DEĞERLİDİR E TWİNNİNG PROJESİ Each childis invaluable projemiz Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 5 okulun ortak olduğu bir Erasmus projesinin E Twinning Projesidir. Okulumuz Ümide-Güler Atsüren Anaokulu öğretmenlerinden Dilek Özmen'in kurucusu ve Canan Özlüoğlu'nun yürütücüsü olduğu bu projenin amacı dezavantajlı durumda olan öğrencilerinin de diğer öğrenciler gibi aynı öğrenme ortamlarına sahip olmalarını sağlamaktır.