Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında öğrencilerimizi bilinçlemdirdik ve onlara empati kazandırmaya çalıştık.

''EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR.''

Nis

Türkiye Ulusal Ajansı tarfaından kabul edilen ve Selçuklu Müdürlüğümüzün yürütücüsü, okulumuz Ümide Güler Atsüren Anaokulu 'nun ortağı olduğu "HER ÇOCUK DEĞERLİDİR" isimli Erasmus +KA101 projesi kapsamında öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Funda YORGANCILAR  tarafından Romanya -Köstence haraketliliği yaygınlaştırma sunumu yapıldı.

#TürkiyeUlusalAjansı

#SeyitAliBüyük

#TuranKayacılar

#KonyaMem

#SelçukluİlçeMem

Nis

Kon TV ' de yayınlanan Hayatta Herşey Var Program yapımcısı-sunucusu Sibel KARACA ile 01.04.2022 tarihinde okulumuz atölyelerini,projelerini,etkinliklerini,tanıtma fırsatı bulduk. Sibel KARACA hanımefendiye Ümide Güler Atsüren ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenimiz Dilek ÖZMEN, Sıddıka YILMAZ ve Canan ÖZLÜOĞLU Each Child is Invaluable projesi Upues 2022 ' de sunum hakkı kazandı.

Mrt

Psikolojik danışman Tuba KILIÇARSLAN ile resim analizi eğitimi