Ock

Öğrencilerimiz için dolu dolu geçen hem öğrendiğimiz hem eğlendiğimiz bir eğitim öğretim yılının  1. dönemini okulumuz hayırseverlerinden Güler Hanımefendi'nin katılımıyla  bitirmiş bulunmaktayız. Tüm öğrencilerimize velilerimize öğretmenlerimize geçirdiğimiz güzel dönem için teşekkür ediyoruz.

Ock

Konya'da üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeni ile asırlardır yapılan şivlilik çocuk bayramını okulumuzda da yaparak çocuklarımızla güzel bir gün geçirdik.

Ock

Veli ve Çocuklarımız için Güvenli İnternet kullanımı nasıl olmalı?

Ock

Pijama Partisi ile çocuklarımızda uykunun önemi, uyku ile ilgili krallar ve uyumadan önce neler yapılabileceği ile ilgili farkındalık oluşturarak eğlenceli zamanlar geçirdik.

Ock

Kış mevsiminde en çok almamız gereken  C Vitamini ile ilgili çocuklarımızda farkındalık oluşturarak C Vitamini Şenliğini gerçekleştirdik.

Ock

S.O.S. Projemizde kardeş okulumuza yeni yıl hediyesi olarak türümüzün anahtarlığını hazırladık ve Web 2 aracı ile hazırladığımız takvimi kargoladık.

Ock

Çocuklarımız  için alternatif mekan ve nitelikli zaman imkanı sunan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi'ne gezimizi gerçekleştirdik.

Ara

Arkadaşlığın 100. Günü Etkinliği ile öğrencilerimizle arkadaşlık ve değerler üzerine anlamlı sohbetler gerçekleştirdik.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nda öğrencilerimizda yerli malı kullanma bilincinin temellerini oluşturmak adına etkinlikler yaptık.

Ara

''Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.'' diye Hz. Mevlana'yı vuslatın 749. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Fırfır ile Gırgır karakteriyle eğlenceli ve eğitici zaman geçirdiler.

Ara

Tasarım Beceri Atölyemizin aralık ayı planında yer alan dokuma etkinliğini sınıflarımız aile katılımıyla gerçekleştirdi.  Katılımlarından dolayı velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında öğrencilerimizi bilinçlemdirdik ve onlara empati kazandırmaya çalıştık.

''EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR.''

Ara

Öğrencilerimizle kışa eğlenceli bir şekilde merhaba dedik.

''DÜNYANIN HER YERİNDE ÖĞRETMENLER TOPLUMUN EN FEDAKAR VE SAYGI DEĞER İNSANLARIDIR.'' M. KEMAL ATATÜRK

Kendini eğitime adayan, emanetiniz olan çocuklarımızı koruyup kollayan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.