Mrt

RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ

Mrt

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE  BİRİMİ TARAFINDAN   OKULUMUZDA  YANGIN EĞİTİMİ VE TATBİKATI YAPILDI

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında dezavantajlı öğrenci gruplarının eğitim öğretim faliyetlerine daha fazla dahil edilmesi amacıyla öğrencilerimizi bilinçlendirici etkinlikler yapıldı.

''EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR.''

Ock

Okulumuzda yürüttüğümüz Eko-Okullar projesi kapsamında Enerji tasarrufu konusu  altında yaşadığmız dünyayı korumak için biz neler yapabiliriz sorusuna cevap arayarak bu dğrultuda etkinlikler gerçekleştirdik. Amacımız çocuklarımızın  sürekli tüketen değil üretmek için çaba harcayan bireyler olmasını sağlamak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek.

Haz

Çalıştık ,öğrendik, güldük, eğlendik  ve sona geldik.Yıl sonu prgramlarımız hafta boyunca heyecanla devam etmekte... Emek veren tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

OKULUMUZDA YIL BOYUNCA SINIFLARIMIZDA UYGULANAN TEKNİKLERİN, PROJELERİN  ÇOCUKLARIMIZIN ÜRÜNLERİNE YANSIMALARINDAN  DERLENEN ÇALIŞMALARLA OKUL SERGİMİZİ  SUNDUK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Okulumuz EKO-OKUL Projesi kapsamında Yeşil Bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ödülü almamıza katkı sağlayan öğretmenimiz Müjde Uslu'ya öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Güneş Sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Sıddıka Yılmaz mentörlüğünde yürüttüğü Global S.O.S Projesiyle öğrencilerimiz hem nesli tehdit altında olan türleri öğrenirken hem de doğa ve bilim farkındalıkları gelişmektedir. Çevresine ve canlıların yaşamına duyarlı,sürdürülebilir bir çevrede yaşamak için katkıda bulunan,bilimsel süreçleri kavrayabilen bireyler olmaları projemizin başlıca hedefleri olmuştur. Bu hedefler doğrultusunda  proje yürütülmüştür.

May