''DÜNYANIN HER YERİNDE ÖĞRETMENLER TOPLUMUN EN FEDAKAR VE SAYGI DEĞER İNSANLARIDIR.'' M. KEMAL ATATÜRK

Kendini eğitime adayan, emanetiniz olan çocuklarımızı koruyup kollayan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

''Beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.'' Mustafa Kemal Atatürk

Ulu Önder Atatürk'ü edebiyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Seramik Atölyesi çalışmalarımız başladı. Çocuklarımız eğlenceli zamanlar geçirdiler.

Ekm

İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilereimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bizimle paylaşan okulumuz hayırseverlerinden Güler Atsüren Hanımefendi'ye ziyaretlerlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz hacivat karagöz oyunuyla çocuklarımız geleneksel türk oyunu karakterlerinden hacivat ve karagöz ile tanıştılar. Sonrasında palyaçolarla eğlenceli zaman geçirdiler.

Ekm

ÇOCUKLARIMIZIN HAYVANLARI KORUMA İLE İLGİLİ FARKINDALIKLARINI ARTTIRICI ETKİNLİKLERE YER VERDİK.

Ekm

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLERİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA ÇOCUKLARIMIZ EĞLENEREK ÖĞRENİYOR.

Ekm

OKULUMUZDA UYGULAMAKTA OLDUĞUMUZ EKO OKUL PRTOJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZE BAŞLADIK.

HEM ÖĞRENDİK,HEM EĞLENDİK.

Ekm

BİZ ÇOCUKLARIMIZA KAVUŞTUK, ÇOCUKLARIMIZ OKULUMUZA KAVUŞTULAR.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını başarılı ve mutlu  bir şekilde  tamamlarken Selçuklu Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi YAMLI tarafından Ümide Güler Atsüren Anaokulu olarak Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcımız ve Değerli Öğretmenlerimize takdir edilen başarı belgeleri için sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan KAYACILAR'a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.