SELÇUKLU ÜMİDE-GÜLER ATSÜREN ANAOKULU

Sakarya Mh. Uluyayla Cad. No42/A Selçuklu/KONYA
Vizyon
Vizyonumuz Saygın , güvenilir , eğitim kalitesi yüksek ve tercih edilen bir anaokulu olmayı başarmaktır
Misyon
MİSYONUMUZ •Çevresine Toplumsal ve milli - manevi değerlere bağlı, • Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen , • Kendine güvenen Kendisi ve çevresiyle barışık , •Mutlu iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş , •Sosyal ilişkileri güçlü , •İş birliği ve takım çalışmasına istekli •Değişik görüş ve düşüncelere saygılı , •Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen , •Çevreye ve doğaya duyarlı , •Öz bakım ve becerilerini kazanmış , • Kendi hakkını koruyabilen , •Yüksek karakterli ve erdemli •Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
07:30/12:30 12:30/17:30
DOĞALGAZ
Yok
Ulaşım
53 ve 56 belediye otobüsü ile yada Aydınlıkevler dolmuşları ile okula ulaşılabilir.
il milli eğitime 8km, ilçe milli eğitime 6 km´dir.